Hét evenement van stichting duurzame scholen. Waarbij leraren, schooldirecteuren, schoolbesturen, gemeentes, bedrijven en andere stichtingen aanwezig zijn. Ook bij ons laatste congres (‘Zie jij het ook!?...’), waren er weer meer bezoekers dan het jaar daarvoor. Dit jaar waren er 260 bezoekers aanwezig en wij merken dat deze trend zich blijft voortzetten.

Na het succes van het congres ‘Zie jij het ook!?... organiseert Stichting Duurzame Scholen ook in 2014 weer een onderwijscongres. De locatie was vrij snel bepaald: wederom Leerhotel het Klooster. Het thema zal binnenkort worden onthuld.

Wij hebben een beperkt aantal plekken. Wanneer u zich wilt voorinschrijven mail dan alvast naar: info@duurzamescholen. Met de vermelding: Congres 2014 voorinschrijving.

 

Locatie: Daam Fockemalaan 10, Amersfoort

Congres 'Zie jij het ook!?...' terugblik zien?: http://congres.duurzamescholen.nl/?page_id=2213